Nu har Andréa kommit (:

Ja, nu har som ni kanske förstår så har Andréa kommit och vi har tagit en massa bilder med webcamen typ men laddade bara upp en ;P Och före de så har vi ätit godis (vi vet att vi är nyttiga :)) och badat i nitton grader :D O nu kom solen så snart ska vi nog bada eller ja efter maten :) Här kommer en bild; 


eftervarjeinläggg

Veckans historia?!

Funderade på en sak som kanske skulle vara intressant. Om jag nu får några som läser :) Att jag skriver veckans historia, liksom att jag berättar om ett barndomsminne eller om varför eller hur jag började med t.ex. ridning. Nu i början så kör jag att om en kommenterar om intresse så skriver jag en "första historia" ;)
Blir ännu en bild och de får bli på en av ridläger bilderna. Foto: Alexandra Neu (Ponnyunge@bdb) sommaren2010
eftervarjeinläggg

Välkommen till min "nya" blogg! ;)

Ja, nu är headern uppe med hjälp av min brorsa igen (; Tänkte bara säga att bilden på headern är fotad av Alexandra Neu (Ponnyunge@bdb) och bilden till vänster är fotad av Josefin Andersson (http://jossanamigo.blogg.se/)

Idag kommer Andréa hit och ska sova över till imorrn och vi ska bada har jag bestämt även om de inte är fin väder :D Nu ska jag försöka ladda upp min första bild xD Blir en bild från när Josse fotade Peter (och mig ;)) 

foto: josefin andersson! :D Foto: Josefin Andersson

eftervarjeinläggg

Ny start! :D

Ja, nu har jag bestämt mig för att köra igång bloggen, igen. Men nu ska jag skriva mer inlägg om vad jag tänker och tycker om saker. Inlägg om vad jag gör också men mer ordentliga :) Min brorsa ( http://attvaratjugo.blogg.se/ ) har hjälpt mig att göra bakgrunden ljusare, flytta stället där rubrikerna och bilden är till vänster och sätta till en bild som fick bli när jag pussade Peter. Nu header kommer, blir en jätteenkel men med Millan istället för bloggen kommer inte handla mycket om Candy och Peter, tyvärr. Men jag kanske kommer skriva om de och hur jag började rida de och så :)
eftervarjeinläggg

RSS 2.0