Dressyr med Millan ♥

Idag var det dressyr på lilla Millan ♥
Började med att trava lite på volt och fyrkant (vad jag minns, hehe) lite och sen körde vi också lite skänkelvikningar och trava ungefär som en åtta på mittvolten. Hon kändes väl ganska bra, det är bara det att när hon liksom saktar ner långsammare och långsammare hamnar jag helt ur fokus av det vi nyss föll på med. Hon slappnade av mer mot slutet och frustade så det kändes bra! Vi har inte kommit så långt i dressyren än, men det kommer nog!

BlachandWite  Foto: Josse
Bilden är från i slutet av sommaren 2010 :)

Hoppträning med Millan!

Igår var det som vanligt hoppträning, det är alltid så himla roligt och jag älskar min grupp! :D
Vi började med att hoppa fram på ett räcke några gånger i början kom vi lite fel och jag hade svårt att liksom se avståndet framför mig men när vi fick upp farten bättre så gick det jättebra! Efter det hoppade vi en oxer några gånger och vad jag minns gick det bra, sen hoppade vi oxern och räcket som låg på en långsida. Hon var rädd för något på ena sidan (eller bara ville inte dit) och hennes kompisar stod på andra sidan hindrena nästan så vi fick lagom fart igenom. Vi hoppade också studs (?) vilket var väldigt kul, vi kom bra på de alla gånger vad jag minns. Sen hoppade vi också en oxer snett igenom, efter det la vi ihop allt till en bana som blev långsida, snett igenom studs, något sånt! Det gick bra förutom att jag tittar alldeles för sent vart vi ska så svängarna blir inte så bra, men det ska jag träna på!
Lite rättning här bara för att Minna kommenterade att jag hade fel: Den snett igenom var ett räcke och det var Studs-långsida-snettigenom-studs vi hoppa som bana! :D

Det känns som att jag lär känna Millan bättre och bättre för varje gång nu *tummen upp*! :D
Foto: Alexandra
Gammal bild, bland de första gångerna jag red henne! :) Foto?

- inlägg.

Kommer bara skriva här när jag har ridit, hur det gick och så. Det är kul att titta tillbaka på senare, så inget intressant kommer står här typ. Om ni inte vill läsa om min ridning ;)

Gott Nytt År! :D

20102011

Uppdaterar ju inte här men ett Gott Nytt År måste jag ju ändå önska!

Jag och Östertorps Nelena, Nelly i snön! :)

fotomandasberg
nellyponnyn

Foto: Amanda Svedberg

RSS 2.0