Hoppträning på Merlin...

Idag var de ju hoppträning och det började med att jag skulle rida Merlin men eftersom Gangzter gått för många lektioner gick Merlin lektionen före så då kunde jag inte rida honom för vi rider fram en kvart när de rider sin lektion. Först sa de Bimlis med han var typ halt och sen Indra men sen blev de Merlin och rida 45min istället. Det gick väl ganska bra, han bytte galopp någon gång (vi körde typ dogleg?) På slutet hoppade vi lite högre men lägre än de andra, som förra gången men han hoppade ju iaf och fort gick det ;)
Åh, vad jag är sur nu. När jag gick in och lämnade Merlin i sin box så la jag mitt spö och handskar utanför sne går jag och lämnar hans sadel träns och så och sen när jag kommer tillbka är spöt borta. Men de är iaf märkt med telefonnummer och alla som va där han står såg att jag gick in med honom där, men de kommer väl bra, hoppas jag. Jag vet att man inte kan lämna saker hur som helst i stallet men man borde väl kunna gå iväg en minut iaf?
Något bra idag var ju...Färggladefredag. I Delta (min enhet) brukar vi ha olika klädteman på fredagar som "röd fredag eller "slipsfredag" och idag så var de färggladefredag. Jag hade rosa smycken, grön t-shirt och röd tjocktröja, olika strumpor. O Jag vann! ;D
Ha det bra :D
foto?
Bild från i våras (?) inte lite överdriven eftergift, nänä.
eftervarjeinläggg

Kommentarer
Postat av: josefine :D

sv: men jag vil ju ha båda (a) jag måste ju ändå köpa nått nångång x)

2010-09-18 @ 12:12:17
URL: http://josefineelovsson.blogspot.com/
Postat av: Sara

sv: tack så mycket! :D

2010-09-18 @ 23:36:44
URL: http://youknowsara.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: jaha! :) ja, då fyller jag 4 dagar efter dig :D

2010-09-19 @ 12:37:14
URL: http://youknowsara.blogg.se/
Postat av: josefine :D

sv: jaa :S

2010-09-19 @ 12:38:24
URL: http://josefineelovsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0