Startfälttävlan 5/6 - Schamilia

Dressyren: Red med sporrar då man inte för rida med spö, funkade väl ganska bra men känner att jag rider bättre utan. Det blev ett avbrott i varje galopp och så var hon ganska seg, men vi kämpade oss egenom. Vi red på 56%, jag är nöjd med det då vi inte ens blev godkända sist sen så var det snäll domare också!
Hoppningen: Hon var pigg här, inte första hindret riktigt och inte mellan hindrena men när ohn såg hindrena så taggade hon till och rejsa på mot dem. Hoppade P60 så det var ju bara 60cm men det räkte i den värmen.
Terrängen: Vi kom över första stocken, andra stocken stannade hon 2 gånger på och det tredje hindret, palisaden, kom vi inte ens nära. Jag bytte spöhand och försökte gå mot men det gick inte så bra sen hörde Millan en häst som gnäggade och skenar nästan bortåt ljudet och så drog hon upp huvudet, haha ;) Vi fick hoppa om sen efter alla och då hade vi Louie som sälskap en bit bort och då gick det hyfsat. Tvekade på endel hinder men när Louie var framför eller bredvid hindret var det inga problem! Nöjd med ponnyn ändå, det var en lång, varm dag med mycket lliv runt omkring som det är närm an tävlar så hon kämpade på så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0